BARÇA
Esports 24/08/2013

Martino: "No comparteixo la idea que si Leo no hi és, Neymar hagi de jugar"

El tècnic continua sent molt prudent amb el brasiler i manté que el jugador encara s'està adaptant al Barça

A. Llimós
2 min

Sant Joan Despí"No comparteixo la idea que si Leo no hi és, Neymar hagi de jugar, tenim Xavi o Iniesta, tenim molt bons jugadors", ha explicat el tècnic sobre el rol que ha d'assumir el brasiler després de la baixa de l'argentí per al partit de la Rosaleda. "Hem de solucionar l'absència de Leo i no protegir-nos en la seva absència per justificar un mal rendiment", ha dit Martino.

Sobre la baixa de Messi, el de Rosario no està preocupat. "Leo ha evolucionat bé a mesura que han passat els dies. El partit de demà té a veure amb una qüestió de precaució, però som molt optimistes. Han passat tres dies del partit contra l'Atlètic, i en estar al principi de la temporada no es pot córrer cap risc", ha explicat Martino sobre la lesió de l'argentí. "No estic preocupat amb Messi, perquè jo el veig molt bé, ha arribat molt bé. Els riscos s'han de mesurar, i crec que és innecessari córrer riscos a l'inici de la temporada", ha afegit.

Un dels grans interrogants és saber si la baixa de Messi la suplirà Neymar o el brasiler s'haurà d'esperar. "Cada dia el veiem millor, van passant els dies i acumula entrenaments. Entre el que dèiem a l'inici de la temporada i avui han passat només set dies, s'ha de portar a poc a poc. Si serà demà, dimecres o diumenge contra el València, no ho sé. La intenció és que quan jugui, estigui preparat. No hi ha d'haver cap succés que modifiqui el pautat, res passarà pel gol contra l'Atlètic de Madrid, els tempos que nosaltres crèiem no s'acceleraran o escurçaran per cap situació del joc", ha dit.

"Em van deixar més conclusions els 90 minuts de l'Atlètic de Madrid que el dia del Llevant", ha explicat Martino, que fins i tot ha llançat un missatge a la premsa, titllant de desmesurades les lectures que es van fer després d'ambdós partits.

Tot i que no ha volgut entrar-hi plenament, Martino ha acabat sent contundent amb la incorporació de Gareth Bale per al Reial Madrid. "Gairebé és una falta de respecte per al món en general", ha dit Martino.

"Sempre s'acaba sent injust amb algun jugador. Sergi Roberto ha fet molt i bé, no ha fet res dolent per quedar-se fora en dues convocatòries", ha explicat sobre la gestió de la plantilla.

stats