BARÇA
Esports 25/08/2013

Martino: "No em retracto, no busco cap confrontació personal"

El tècnic argentí dóna per acabada la disputa verbal amb Ancelotti sobre el cost del fitxatge de Bale però evita fer-se enrere amb les seves paraules

Ara
2 min

MàlagaLa primera topada entre Gerardo Martino i Carlo Ancelotti s'ha acabat ben aviat. El tècnic argentí va apagar qualsevol indici d'incendi, tot i que es manté en el que va dir sobre el preu de Gareth Bale. "En realitat, vaig dir el que vaig dir, i no vaig a buscar cap confrontació personal, això no correspon.No em retracto, però també és cert que no vull continuar amb un tema que té un principi i un final en la compareixença que vaig donar jo ahir a Barcelona", ha dit el tècnic.

Martino ha admès també que el seu equip ha anat de més a menys en el partit contra el Màlaga. "Sí, hem tingut un bon primer temps, una circulació precisa i bastant dinàmica, ha faltat efectivitat, però en funció del temps que hem tingut la pilota hem disposat de poques ocasions. En l'última meitat del segon temps no hem controlat el partit i el Màlaga ha tingut dues ocasions clares. Ens ha faltat consistència per poder ser més fins per trobar la definició", ha dit Martino.

Una falta de regularitat que deriva del poc temps que porta l'equip treballant. "Tot procés necessita que els partits avancin i agafar ritme de competició. Ha començat l'any i en set dies hem tingut tres partits. Ens fem forts guanyant en aquests camps difícils, ja que els inicis de Lliga et marquen les possibilitats finals de sumar títols", ha explicat l'argentí, qui ha llançat un missatge a l'equip de cara al futur: "Hem d'aprendre a ser més regulars i tancar els partits per no donar vida als rivals".

El tècnic argentí s'ha mostrat molt satisfet amb el rendiment de Neymar. Hi ha una millora respecte la setmana passada. "Hi ha una diferència amb el que hem vist aquests dos últims partits i el que es va veure contra el Llevant. Al seu cap ell està llest i nosaltres ho analitzarem. Juga mitja hora i sempre fa coses interessants. No sé quan jugarà. De moment, ell sap jugar els 30 minuts que li donem", ha explicat. D'un fet que se sent molt satisfet, és de la reacció del brasiler a les provacions de Gámez. "Ho parlem molt amb ell, i té un gran exemple dins de l'equip que avui no ha jugat [en referència a Messi]. Vull jugar, em fan falta i no protesto. El que ha fet Ney és molt bo, intentar seguir jugant", ha explicat Martino.

stats