MOTOCICLISME
Esports 28/06/2013

Marc Márquez es fa una fractura al dit de la mà dreta, però podrà córrer a Assen

El pilot de Cervera podrà disputar el Gran Premi d'Holanda, mentre Jorge Lorenzo ha estat operat a Barcelona d'una fractura de clavícula

Ara
1 min
Márquez, als entrenaments lliures d'Assen / MICHAEL COOREN / REUTERS

BarcelonaMarc Márquez ha caigut en els entrenaments d'aquest divendres al circuit holandès d'Assen. El pilot de Cervera ha patit una petita fractura al dit petit de la mà dreta que no li impedirà disputar la cursa de dissabte. Visiblement demacrat pel fort cop –fins i tot la moto el va arribar a colpejar i li va caure a sobre–, Marc Márquez ha arribat al seu taller exclusivament per deixar casc i guants i encaminar-se cap a la clínica del circuit.

El millor temps en els darrers entrenaments lliures l'ha fet Álvaro Bautista. Les condicions del circuit holandès estan resultant certament perilloses per als pilots de les MotoGP més potents, categoria que ahir dijous va veure el fort contratemps protagonitzat per Jorge Lorenzo, que va caure a 224 km/h i avui ha estat operat a Barcelona. Cap a les dues de la matinada Lorenzo entrava a quiròfan per ser intervingut quirúrgicament d'una fractura de clavícula.

stats