CESC, AL CAMP NOU, FINALMENT
Esports 08/03/2011

L'únic que és clar és que ni Wenger ni Guardiola juguen

Albert Solé
2 min
Cesc Fàbregas es mira Arsène Wenger en la roda  de premsa que tots dos van fer ahir.

Barcelona.Algunes de les incògnites en relació al partit de tornada de vuitens de final de la Lliga de Campions es van resoldre ahir en roda de premsa. Cesc jugarà "si està al 95%", va dir Arsène Wenger, i el mateix futbolista va afirmar que en té moltes ganes, "perquè és un partit especial". Però el d'Arenys va voler deixar clar que el seu passat culer no afectarà al seu rendiment avui, que ell és "un professional que donarà el màxim per ajudar que l'Arsenal guanyi i passi l'eliminatòria".

També és molt possible que estigui a punt Robin van Persie, encara que des de Londres s'hagi jugat a fingir més greu una lesió que, avui, molt probablement no eviti que l'holandès jugui al Camp Nou, tot i que potser no d'inici. El tècnic alsacià va negar haver "jugat a enganyar" ningú sobre els problemes al genoll de Van Persie i va assegurar que va incloure el davanter entre els convocats perquè el mateix jugador va dir que estava bé. "Estava quasi descartat, però l'última prova que va fer va ser molt positiva i per això va viatjar. En tot cas, avui farà una prova més i si no està al 100% no jugarà", va explicar el tècnic.

Busquets i Cesc

El migcampista de Badia va oferir-se a jugar de central si així l'hi demana Guardiola perquè s'hi troba còmode i prefereix haver de defensar Bendtner, "un jugador de més referència", que no pas Van Persie, que "té més mobilitat". Busquets també creu que l'Arsenal "guanya moltíssim amb Cesc". El d'Arenys arriba justet al Camp Nou, després de superar unes molèsties als isquiotibials, tot i que va advertir que no ha forçat per jugar contra el Barça. "Mai posaria en risc el meu equip i la meva salut", va dir, rotund.

Algunes preguntes van acabar irritant un pèl Cesc Fàbregas, que va haver de respondre repetidament que tant ell com la seva família només desitgen la victòria de l'Arsenal. "No m'agrada que la gent digui què sento. Jo sé el que sento i no ho diré pas, jo vull jugar bé avui i que l'equip guanyi".

En el seu torn, Guardiola va tirar d'ironia per valorar les estratègies de Wenger en relació als lesionats. "Hi ha vols privats, potser Walcott arriba, també", va dir. Per acabar, però, va llançar un missatge a l'afició: "La nostra gent hi ha de posar de part seva. Avui l'afició ens portarà a quarts", va sentenciar.

stats