BARÇA
Esports 01/06/2013

L'últim partit abans de Neymar, l'últim partit amb Éric Abidal

El Barça s'acomiada de la Lliga amb l'objectiu dels 100 punts

A.l. / T.p.
2 min

BarcelonaSerà una tarda de comiats. Una tarda en què les mirades de l'aficionat blaugrana es dirigiran a Éric Abidal i Víctor Valdés. També a la llotja, per descomptat. Bona part del seguidor blaugrana no admet que el club no hagi renovat el lateral francès. Veurem si el Camp Nou retronarà queixós cap als seients d'honor de l'estadi o les veus disconformes seran un xiuxiueig imperceptible i poc molest per a Rosell.

Serà un comiat de Lliga estrany, un comiat en què el rècord de punts que busca l'equip pràcticament ha passat desapercebut. Massa emocions en les últimes hores perquè el Barça focalitzi l'interès en una xifra freda i eterna, els 100 punts. Una xifra que, en cas de ser assolida, permetria igualar el rècord de punts del Madrid de José Mourinho d'ara fa un any. Una oportunitat per treure pit, per marcar terreny. "Si quan em van presentar com a tècnic arribo a dir que podríem fer 100 punts, la gent hauria pensat que no estic bé del cap", va admetre Tito Vilanova ahir en roda de premsa.

El partit podria ser el comiat d'altres jugadors com Villa, amb opcions de jugar, ja que Messi no jugarà, perquè, lesionat, ja ha començat les vacances. Tampoc podrà jugar Puyol, protagonista en aquestes últimes hores. En canvi, Vilanova recupera els jugadors de la selecció sub-21, uns homes que acte seguit tornaran a marxar amb la selecció.

El Màlaga busca acabar la temporada en la sisena posició, per a la qual cosa necessita un punt al Camp Nou. L'equip andalús acomiada el tècnic, Manuel Pellegrini, i bona part dels jugadors, llestos per marxar d'un club amb problemes econòmics. Un Màlaga que busca la sisena posició per confiar que els aixequin la sanció que no els permet jugar competicions europees. L'escenari, però, no és el millor. Un Camp Nou que acomiada una temporada emotiva, especial. Una temporada en què alguns dels protagonistes de les últimes fites fan les maletes, i avui s'acomiaden.

stats