En breu
Esports 31/03/2013

L'últim derbi de Gonzalo, una altra víctima de la crisi

àlex Gozalbo
2 min

BarcelonaLa situació obliga a emigrar

La crisi econòmica té la Lliga Asobal contra les cordes i la situació empitjorarà. La bipolaritat d'altres competicions amenaça de convertir-se en un monopoli del Barça Intersport, un equip que aspira a acabar el torneig guanyant tots els partits. El pressupost d'un dels seus principals rivals, l'Atlètic de Madrid, quedarà dràsticament retallat la temporada que ve i molts dels clubs no tenen gens clara la seva viabilitat. Cansats de constants impagamants, els jugadors comencen a preparar les maletes en una moda que anirà en augment. L'últim a prendre la decisió ha estat el porter Gonzalo Pérez de Vargas, que jugarà fins al 2016 al Fenix Tolosa.

"El projecte, interessant"

El porter de 22 anys, que aquest migdia (12.30 hores, Teledeporte) serà un dels protagonistes del Fraikin Granollers en el derbi català, tenia contracte amb el Barça Intersport, que ha acceptat alliberar-lo. El club blaugrana considera que tres temporades a la lliga francesa poden servir per completar la seva formació mentre Daniel Saric i Arpad Sterbik completen el seu cicle al Palau Blaugrana. "Estic molt content d'unir-me al Fenix Tolosa, que estava molt interessat en mi. Quan em van presentar el projecte em va semblar molt atractiu. Conec alguns dels meus futurs companys, com Jérôme Fernandez i Valentin Porte, i sé que hi ha molts bons jugadors en aquest equip. Espero que puguem fer un bon campionat la temporada vinent", explica Pérez de Vargas.

Un objectiu molt difícil

El porter intentarà acomiadar-se dels derbis catalans amb una bona actuació contra el Barça Inter-sport, un equip que no ha perdut cap dels 25 partits que ha disputat a Granollers. El conjunt blaugrana tindrà la baixa de Dani Sarmiento i el seu entrenador, Xavi Pascual, no es refia del rival. "Jugar contra el Fraikin Granollers sempre és diferent i un derbi és un derbi. Ells jugaran molt motivats, com sempre fan contra nosaltres. Espero un rival molt descarat, que tindrà el suport dels seus aficionats", explica el tècnic blaugrana.

stats