BÀSQUET - NBA
Esports 06/11/2012

Los Angeles Lakers sumen la primera victòria de la temporada

à.g.
1 min
Los Angeles Lakers sumen la primera victòria de la temporada

BARCELONA.Després de jugar demà a la pista dels Utah Jazz, Los Angeles Lakers disputaran sis partits consecutius a l'Staples Center, on l'equip de Pau Gasol espera millorar els registres amb els quals ha començat la temporada. Una victòria, aconseguida diumenge a la nit contra els Detroit Pistons (108-99), i tres derrotes és el registre actual del conjunt que entrena Mike Brown.

Els Lakers rebran a casa els Golden State Warriors, els Sacramento Kings, els San Antonio Spurs, els Phoenix Suns, els Houston Rockets i els Brooklyn Nets. Mike Brown vol aprofitar els 13 dies en què l'equip es podrà entrenar sense viatges per millorar el treball tàctic dels seus homes. La introducció del Princeton Offense està sent més lenta del que el tècnic esperava i als jugadors els està costant acostumar-se a la nova gestió dels espais en atac.

Els Lakers comencen aquesta temporada la majoria dels seus atacs amb quatre jugadors oberts i un únic interior. Mike Brown aspira que la pilota circuli amb fluïdesa i cap jugador la retingui a les mans més temps del necessari. En defensa, a l'equip de Los Angeles li costa mantenir la concentració i acumular esforços. A més, pateix massa en les transicions. Aquestes deficiències influeixen en la seva dificultat per aconseguir cistelles fàcils i punts de contraatac.

Steve Nash, quatre setmanes

Els Lakers encara no podran comptar per als pròxims sis partits a l'Staples Center amb Steve Nash, que s'ha perdut els últims dos enfrontaments per lesió. El jugador canadenc, un dels grans fitxatges que la franquícia ha fet aquest estiu, serà baixa unes quatre setmanes per una fractura al peroné. Steve Blake i Darius Morris, que habitualment disposen de pocs minuts, hauran d'augmentar la seva aportació.

stats