WEMBLEY 2011
Esports 27/05/2011

Londres ja espera la marea d'aficionats blaugranes

Quan falta un dia per a la final de la Lliga de Campions, Londres es prepara per rebre els aficionats blaugranes. La majoria viatjaran demà i es deixaran veure per la Fan Zone instal·lada a Hyde Park.

Nuria García
2 min
01. El comandant de l'avió que va portar ahir a Londres la comitiva blaugrana, A. Alpa, no va amagar el seu sentiment culer. 02. Els aficionats del Barça ja es deixen veure pels voltants de l'estadi.

Barcelona.Londres es prepara per acollir la marea d'aficionats blaugranes que entre avui i demà arribaran a la capital anglesa per viure la final de la Lliga de Campions. Tot i que els pocs aficionats que van arribar ahir van ser rebuts per una pluja constant i emprenyadora, els meteoròlegs de l'ARA afirmen que el temps millorarà de cara al cap de setmana. Molts aficionats tenen previst sortir avui, però el gruix de barcelonistes faran el viatge fins a la capital britànica demà. Avui i demà hi haurà xàfecs, però no seran com els d'ahir. Tot i això, un jersei o una jaqueta no aniran malament als carrers de Londres.

Vols xàrter cap a Londres

En total, avui hi ha prevista la sortida des de l'aeroport del Prat de 28 vols xàrter amb destinació als aeroports de Londres. Demà ja seran 44, amb 7.128 places. A més, hi haurà 59 vols regulars entre les dues ciutats, segons ha informat Aena.

A l'aeroport de Girona també s'incrementarà l'activitat, i les companyies Ryanair i Monarch Airlines han afegit nous vols als seus trajectes fins als diferents aeroports de Londres. Des de Reus, a més, avui sortiran sis vols xàrter de Ryanair.

Després de l'ensurt del volcà Grímsvötn, s'espera que tots els vols d'aquests pròxims dies surtin amb normalitat de Barcelona en direcció a Londres. Avui està previst que arribin algunes cendres al Regne Unit, però els meteoròlegs no esperen que tinguin conseqüències en forma de cancel·lació de vols.

Fan Zone a Hyde Park

Ahir a Londres encara es respirava poc ambient de final, en part a causa de la pluja. Alguns dels primers aficionats dels dos clubs presents a la city es van deixar veure per la Fan Zone que la UEFA ha instal·lat a Hyde Park. Altres seguidors blaugranes van decidir apropar-se a l'estadi de Wembley per veure l'escenari on el Barça podria aixecar demà la seva quarta orelluda.

La Fan Zone tornarà a obrir avui i demà a partir de les 12 del matí per acollir tots els aficionats blaugranes que s'hi apropin. Serà a l'Speaker's Corner de Hyde Park on els aficionats es podran fer fotografies amb la copa de la Lliga de Campions, veure un vídeo amb els millors moments de la història de la competició o assistir a clínics d'entrenadors.

stats