MUNDIAL DE RAL·LIS
Esports 24/10/2011

Loeb guanya el seu setè Catalunya-Costa Daurada consecutiu

1 min

Sébastien Loeb va fer bons els pronòstics i ahir es va imposar, per setena vegada consecutiva, en la prova automobilística que es disputa per les carreteres tarragonines. El pilot francès de Citroën va guanyar amb més de 2 minuts d'avantatge respecte a Mikko Hirvonen (Ford), i Jari-Matti Latvala (Ford) va completar el podi.

De fet, Latvala anava segon, però va caure a la tercera posició després de ser penalitzat per avançar-se a un control horari. Un fet que no només va permetre que el seu company d'equip el superés a la classificació, sinó també que mantingui les opcions de guanyar la corona mundial quan només falta una prova per acabar el campionat. Loeb té 222 punts, 8 més que Hirvonen, i el francès Ogier (Citroën) va quedar fora de la lluita pel Mundial després de trencar el motor a l'última jornada.

El càntabre Dani Sordo va ser quart, després de patir una punxada que li va impedir lluitar pel podi. El seu company a l'equip Mini va guanyar l'últim tram del dia, que li va suposar una bonificació de 3 punts a la classificació general.

stats