MOTO3
Esports 02/06/2013

Lluís Salom guanya el GP d'Itàlia davant d'Álex Rins i Maverick Viñales

La cursa de Moto3 ha estat molt disputada i sis pilots han optat al triomf fins a les últimes voltes, en què Salom, Rins i Viñales s'han distanciat de la resta de perseguidors

Nuria García
1 min
Lluís Salom celebra el triomf a la cursa de Moto3 a Mugello / GIUSEPPE CACACE / AFP PHOTO

BarcelonaLluís Salom ha aconseguit aquest diumenge a Mugello el segon triomf de la temporada. El pilot balear, que va guanyar la cursa inaugural de la temporada, ha aconseguit imposar-se en una cursa en què sis pilots s'han disputat el triomf. Segon ha estat el barceloní Álex Rins mentre que el podi l'ha completat el pilot de Roses, Maverick Viñales.

De fet, ràpidament s'ha creat un grupet de sis pilots al capdavant, que han rodat plegats fins a les últimes voltes. Els sis han optat al triomf però, a diferència d'altres curses, en què Salom decidia atacar en l'última volta, a Mugello el balear ha canviat l'estratègia i ha decidit provar sort abans. I li ha sortit rodó.

El pilot de KTM ha aconseguit desempallegar-se d'alguns rivals, tot i que amb ell s'ha emportat dos dels catalans que lluiten pel Campionat del Món: Álex Rins i Maverick Viñales. Els dos han lluitat per superar Salom, però el balear, atent, ha aconseguit evitar que els catalans aprofitessin el rebuf i ha creuat la línia de meta en la primera posició.

Àlex Márquez, que també ha estat lluitant pel podi, ha acabat cinquè i Isaac Viñales ha estat 13è.

Maverick Viñales, que quan ha acabat la cursa ha apuntat que ha tingut un problema al motor que cal analitzar, segueix liderant el Mundial, a quatre punts de Salom, segon classificat.

stats