Esports 10/05/2011

"Va ser una Lliga molt important, un alliberament"

Una generació "Aquell equip jugava igual que ho fa ara i la columna vertebral era la mateixa que va marcar el camí: Valdés, Puyol, Xavi, Iniesta i una Messi que començava"

A.s.
1 min
Fernando Navarro durant la rua de celebració.

Fernando Navarro (25-6-82) va veure com Gio van Bronckhorst li prenia el lateral esquerre que s'havia guanyat amb Van Gaal, i l'any següent va marxar cedit a Mallorca per no tornar més. És l'única Lliga del seu palmarès, a banda de l'Eurocopa del 2008 i la Copa del Rei del 2010 amb el Sevilla.

Aquell dia tu eres a la banqueta, com ho vas viure?

Doncs molt content, era la meva primera Lliga, i una Lliga molt esperada al Barça després de tants anys. La vam celebrar com es mereixia.

Amb quin record et quedes de tota la celebració?

El que més recordo és la rua pels carrers, i en especial quan vam passar pel passeig de Gràcia i la plaça Catalunya, hi havia tanta gent!

Tots ho vau celebrar molt, però Puyol devia ser dels que més, oi?

Per a jugadors com Xavi, Puyol o Gabri, que feia molt de temps que no guanyaven res, va ser una Lliga molt important, va ser un alliberament. A més, va ser l'inici de tots els títols que han anat arribant aquests últims anys. Els èxits d'una generació.

L'arribada de Ronaldinho, però, va ser la clau.

Ja havia arribat al Barça l'any abans, un any difícil, amb molts canvis. Era el jugador que feia falta en aquell moment i va liderar el Barça en joc i en títols.

Va ser un punt d'inflexió?

El més difícil en el futbol és canviar les dinàmiques, i aquella Lliga va ser una dosi de confiança. Aquell equip jugava igual que ho fa ara, i la columna vertebral era la mateixa que va marcar el camí: Valdés, Puyol, Xavi, Iniesta, i un Messi que començava.

stats