Futbol Femení
Esports 16/03/2013

El Llevant s'endú tres punts de Sant Adrià gràcies a un gol en l'última jugada contra el Sant Gabriel (0-1)

Un gol de Sheila, rematant una pilota solta després d'una falta lateral que les catalanes no han sabut refusar, ha donat el triomf a l'equip valencià més enllà del temps afegit

Natalia Arroyo
1 min
Baudet protegeix la pilota davant Joanna en el Sant Gabriel-Llevant Les Planes

Sant Adrià del BesòsEl Sant Gabriel ja donava per fet l'empat a zero al Municipal Ruiz Casado, però una última jugada del Llevant les ha deixat sense el premi de puntuar. Un gol de Sheila, rematant una pilota solta al punt de penal després d'una falta lateral que les catalanes no han sabut refusar, ha donat el triomf a l'equip valencià superat el temps reglamentari (0-1). De fet, ni tan sols s'ha efectuat el servei d'inici perquè l'àrbitre ha xiulat el final mentre les granotes celebraven el triomf. L'equip de Takahisa Shiraishi havia fregat l'1-0 en tres arribades al tram final del partit, però ni Lilo ni Carol han sabut batre la portera Sandra Paños. La derrota manté el Llevant en quarta posició i al Sant Gabriel li trenca una ratxa de cinc jornades sense perdre.

La resta de partits amb representació catalana es jugaran diumenge. El Llevant Les Planes visita Zubieta per enfrontar-se a la Reial Societat (12h), el Barça rep el Prainsa Saragossa (12.30h, Barça TV) i l'Espanyol s'enfronta al Rayo Vallecano a Madrid (13.00h).



stats