Futbol Femení
Esports 23/02/2013

El Llevant Les Planes rep el Sant Gabriel (16h), en un derbi amb aires de Copa de la Reina

A més, l'Espanyol visita el Poliesportiu Natzaret per enfrontar-se al Llevant (13h) mentre que el Barça juga a casa contra la Reial Societat (12h)

Natalia Arroyo
1 min
Baudet protegeix la pilota davant Joanna en el Sant Gabriel-Llevant Les Planes

BarcelonaLa 22a jornada de la Primera Divisió femenina deixa un derbi català amb aires de Copa de la Reina. Serà el que enfrontarà el Llevant Les Planes (11è, amb 22 punts) amb el Sant Gabriel (8è, amb 29) al Municipal Les Planes (16h). Les noies d'Albert Sánchez, despenjades de les posicions de Copa en les últimes setmanes per culpa de les cinc derrotes seguides que han patit, afronten una de les seves últimes oportunitats de reenganxar-se a la vuitena plaça, propietat d'un 'Sangra' crescut després de dues victòries consecutives.

Un altre dels partits destacats de la jornada serà el que juguin el Llevant i l'Espanyol al Poliesportiu Natzaret (13h). Les granotes, que van endur-se el triomf en la seva visita a Sant Adrià (1-2), ocupen una meritòria quarta posició que les fa favorites contra les blanc-i-blaves. Les periques, que recuperen les sancionades Vanesa Gimbert i Sandra Vilanova –que dilluns rebrà el premi a millor jugadora catalana del 2012–, arriben al partit amb ganes després de quedar-se amb el regust amarg de l'empat sense gols contra el Collerenc a casa.

El Barça, d'altra banda, mirarà de continuar sumant contra la Reial Societat a casa, per seguir en la seva persecució al líder, l'Athletic Club. Les blaugranes són a cinc punts del conjunt bilbaí i no se'n refien de les 'txuri-urdin', que van llençades a colar-se entre les vuit primeres de la classificació.

La resta de partits de la jornada són:

Athletic - Cajasol San Juan Universidad

Lagunak - València

Prainsa Saragossa - Atlètic de Madrid

Collerenc - Rayo Vallecano

Sevilla - Llanos Olivenza

stats