PRIMERA DIVISIÓ
Esports 07/04/2014

L'Athletic s'assegura jugar a Europa en guanyar al camp del Llevant (1-2)

Dos gols d'Aduriz a la primera part han deixat el partit en mans dels homes de Valverde

Juanfran, en el moment de fer un penal a Muniain

ValènciaL'Athletic de Bilbao jugarà la propera temporada a Europa. L'equip d'Ernesto Valverde ha derrotat el Llevant per 1-2 i s'assegura ser a Europa. Ara, els bascos intentaran classificar-se per la Lliga de Campions.

Després del seu triomf a Granada, l'equip granota ha jugat sense ritme. Els visitants han dominat tot el primer temps, amb San José fallant un penal clar de Juanfran sobre Munian. Abans del descans però, Aduriz ha fet dos gols, un amb la defensa ajudant, deixant el partit complicat per als homes de Caparrós. Mikel Rico s'ha vist obligat a abandonar el terreny de joc després de rebre una terrible entrada de Victor Casadesús.

A la segona part el Llevant ha reaccionat. Ha controlat més el partit, obrint el joc a les bandes i donant feina a Gorka. Als 66 minuts, una centrada per la dreta de Xumetra ha acabat amb un desafortunat gol en pròpia porta de San José (1-2). Després del gol, l'Athletic ha despertat buscant el tercer a la contra. Els darrers atacs locals no han servit per aconseguir l'empat.