COPA DEL REI
Esports 18/12/2013

El Lleida empata contra el Betis i queda fora de la Copa (2-2)

A l'anada, a Lleida, el partit va acabar amb el marcador d'1-2 favorable al conjunt sevillà

El verd-i-blanc Amaya lluita amb Monforte, del Lleida, durant la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei al Benito Villamarín / PACO PUENTES / EFE

BarcelonaDesprés de perdre per la mínima el partit d'anada (1-2), el Lleida tenia esperances de poder fer història i superar el Betis als setzens de final de la Copa del Rei. Els jugadors del club de la Terra Ferma han tingut fe fins a l'últim moment, i això que al minut 10 ja perdien per 2-0.

El Betis ha aprofitat els primers instants de confusió per avançar-se en el marcador. Salva Sevilla ha centrat un Paulao ha rematat al fons de la xarxa (min 5). I tan sols cinc minuts més tard, Amaya, des de la frontal, feia el segon. De fet, els sevillans podrien haver fet el tercer però Carlos Barreda, molt atent, ha salvat el tercer des de la mateixa línia de gol.

El Lleida però, no s'ha atabalat i ha intentat seguir amb la seva idea. Així, Osado feia el primer per als lleidatans abans del descans (min 38). I tot just sortir dels vestidors, Mata aconseguia l'empat després d'aprofitar una gran passada de Raúl Fuster.

Tot i que els lleidatans han intentat en els últims minuts marcar el gol que els permetés classificar-se per a la següent ronda (pel valor doble dels gols fora de casa), però el Betis, molt ordenat, gairebé no ha donat opció.