FUTBOL CATALÀ
Esports 25/06/2011

El Lleida aclareix el seu futur i el Reus es juga l'ascens

N. García
1 min

Barcelona.L'expresidenta del Lleida, Anabel Junyent, està a un pas de ser la guanyadora de la subhasta de l'entitat que estan duent a terme els administradors concursals. Tot i que la resolució final del procés no se sabrà fins la setmana que ve -la decisió s'hauria de conèixer dilluns-, Junyent ho té tot de cara per obtenir el control del club. L'expresidenta del Lleida va formalitzar l'oferta econòmica més alta (70.000 euros) d'entre els candidats a presidir l'entitat la pròxima temporada i, en principi, si dilluns presenta els avals necessaris, aconseguirà les regnes del club.

El Reus es juga ser de 2a B

D'altra banda, aquesta tarda (17 hores) el Reus es juga l'ascens a Segona Divisió B a Almeria, al camp del Comarca de Níjar, en l'últim i decisiu partit de l'última eliminatòria. Els reusencs, que en el partit d'anada van guanyar per 2-0, esperen fer bo aquest resultat per tornar a la Segona Divisió B, en què no juguen des de la temporada 2005-2006.

El tècnic roig-i-negre té les baixes d'Efrén per sanció i de Jorge i d'Urraka per lesió i, si no hi ha cap canvi d'última hora, repetirà l'onze que tan bon resultat li va donar en el partit del Nou Municipal.

stats