FUTBOL SALA - UEFA FUTSAL CUP
Esports 21/11/2011

Lleida o Moscou esperen el Barça Alusport a la 'final four'

David R. Jover

El Barça Alusport va fer història al Palau Blaugrana aconseguint la classificació per a la final four de la UEFA Futsal Cup, màxima competició europea de clubs. Per assolir aquesta fita, que era un dels objectius de l'equip blaugrana des de l'inici de temporada, va fer falta suar, i molt, en l'últim partit contra l'Araz Maxçivan (2-2), que la temporada passada va ser el tercer classificat en aquesta competició.

La final a quatre, que es disputarà a finals d'abril, comptarà amb l'equip blaugrana, l'Sporting de Portugal, el Dinamo de Moscou i el Marca Futsal italià. Però només el Barça -que proposa Lleida- i el Dinamo de Moscou han demanat ser seu de la final. No serà fins a finals de gener que la UEFA decidirà quin club en serà l'organitzador. El fet que la UEFA demani que el pavelló estigui lliure cinc dies abans de la disputa de la final a quatre fa que el Barça no hagi pogut demanar que el Palau Blaugrana torni a ser-ne la seu, perquè està ocupat.

Ahir el Barça Alusport va anar de més a menys. Tot i que va començar amb un 0-2 en els primers quinze minuts -els blaugranes ahir jugaven com a visitants- l'Araz, amb una defensa en zona, a poc a poc es va anar ficant en el partit, i quan semblava que el tercer gol del Barça s'acostava va donar un cop moral als catalans anotant l'1-2 a vint segons del descans amb un gol de Farajzade. En la represa, el Barça va ser netament superior a l'Araz, però no va saber sentenciar, fet que va aprofitar l'equip d'Alesio per empatar a dos gols a quatre minuts del final. Com que els catalans tan sols necessitaven un punt per classificar-se no es van arriscar, mentre que l'Araz va jugar amb porter jugador, però sense èxit.