FUTBOL CATALÀ
Esports 16/06/2013

El Lleida lluita amb el cor però cau als penals contra el Jaén

Amb aquest resultat, el rival de L'Hospitalet a la darrera eliminatòria d'ascens serà l'Eibar

Ara
2 min

BarcelonaEl Lleida no va poder imitar el bon resultat de L’Hospitalet i va caure eliminat a la fase d’ascens a Segona A. L’equip de Toni Seligrat va empatar al camp del Jaén en un partit molt calent, però després de la pròrroga va acabar perdent als penals. El porter Pau Torres va atrevir-se amb el cinquè penal però el va fallar.

Després de l’empat al Camp d’esports (1-1), el Lleida necessitava marcar al camp del campió del grup IV. El Jaén va sortir fort però mica en mica el Lleida va equilibrar el partit fins arribar al descans sense gols. La segona part va començar malament, amb Quesada marcant el primer gol dels andalusos. El Lleida va fer un pas endavant per intentar buscar el gol que obris de nou l’eliminatòria i Mata el va trobar als 67 minuts de joc en rematar de cap una centrada. Fins al final del partit els dos equips van buscar la porteria rival, amb els nervis gaudint cada cop de més protagonisme. Així, els dos tècnics van acabar expulsats durant una picabaralla entre els jugadors en el darrer minut de joc. A la pròrroga el Jaén es va fer amb la pilota reclamant un gol il·legal per fora de joc. Al final, als penals, va ser l’equip local el que va tenir més encert imposant-se per 4-3.Amb aquesta derrota, el futbol català no pot garantir un ascens, ja que si el Lleida hagués guanyat s’hauria enfrontat a L’Hospitalet en la darrera eliminatòria.

La darrera eliminatòria de la fase d’ascens doncs, serà aquella entre l’Eibar i L’Hospitalet, i l’Huracán de València amb el Real Jaén. L’Eibar va eliminar dissabte l’Oviedo i l’Huracán va elminar als penals el filial de l’Athletic de Bilbao, després de guanyar 2-1.

Descens del Constància

En la lluita per evitar el descens a Tercera, el Constància d’Inca no va poder aixecar el resultat del partit d’anada (derrota 0-1 amb el Zamora), i després d’empatar 1-1 torna a Tercera.

stats