20/02/2013

Linyola s'omple de culers i Milà acull els amics de Bojan

2 min

BarcelonaBojan Krkic es retrobarà aquesta nit a San Siro amb molta gent que s'estima. Vestit de rossonero i com a bon professional, haurà de tapar la seva ànima blaugrana per centrar-se en una eliminatòria que dilluns reconeixia que serà "molt més que un partit". Serà el primer cop que s'enfrontarà al seu exequip i haurà de descobrir unes emocions que mai ha experimentat. Ni ell ni la seva gent. "Serà estrany. Els seus amics tenim el cor dividit", explica a l'ARA l'Ernest Alivés, amic de Bojan i qui l'ajuda amb les xarxes socials. A la Penya Blaugrana de Linyola també esperen amb impaciència que siguin les 20.45 h, malgrat que no s'hagi organitzat res d'especial. "Obrirem una hora abans del partit, com sempre, i ens reunirem al nostre local un centenar de socis i penyistes- afirma el president, Carlos Paul-. Animarem el Barça, que és el nostre club, i si Bojan té una ocasió de gol, millor que la falli. A Linyola volem que li vagin bé les coses a Milà, però després d'aquesta eliminatòria".

I és que ser del Barça i desitjar el millor a Bojan s'ha convertit en una contradicció en les últimes hores. Fa dies que els pares del jugador són a Milà, però altres familiars fan vida a Linyola, on la gent del poble escalfa l'ambient previ al partit quan se'ls creua pel carrer. Hi ha ganes de Champions i també de veure com li va al nen a Itàlia. Pel seu accent, se'l veu integrat. Pel seu to, se'l veu més madur. "Està gaudint moltíssim del futbol i està jugant a un gran nivell, per darrere del punta i aportant a l'equip més joc que gols. A més, per a un apassionat com ell, fer vida a Milanello (la ciutat esportiva del Milan) és brutal. S'hi respira futbol tot el dia", explica Alivés.

Problemes amb la vaga

L'Ernest, juntament amb uns quinze amics del poble, van volar ahir cap a Milà per donar suport a Bojan, tot i que van haver de fer-ho esglaonadament per la vaga d'Iberia, que ha afectat Vueling. Tenen entrades i el seu dilema serà amb quina samarreta assistiran a l'estadi. "Alguns viatgen amb la samarreta de Bojan al Barça i d'altres amb la del seu 22 del Milan. És una sensació una mica estranya", confessa.

Tant els amics com els membres de la penya a Linyola tenen clar que l'actuació de Bojan aquesta nit o a la tornada al Camp Nou no alterarà el futur del jugador. "Crec que és un jugador vàlid per al Barça i vull que torni. No per fer ombra a Messi, però sí per aportar la seva qualitat, que és molta", comenta Paul. Alivés no sap res de les intencions del seu amic i l'únic que té clar és que "ho donarà tot pel Milan en aquests 180 minuts".

stats