Esports 26/02/2012

L'infern de Vallecas espera amb ganes el Madrid

David R. Jover
2 min
El mitjapunta Michu celebra un dels onze gols que ha marcat aquesta temporada.

BARCELONADesprés d'empatar l'últim partit de la Lliga de Campions contra el CSKA de Moscou dimarts, el Reial Madrid visita un rival de la seva mateixa ciutat, però el clima que es respirarà no serà el més idoni per als de José Mourinho.

A Vallecas (16 h, GolT i C+Liga) esperen amb moltes ganes els blancs. I també amb molta il·lusió. Els de José Ramón Sandoval han sumat tres triomfs en els últims tres partits i actualment es troben en un lloc còmode de la taula -8è classificat, amb 31 punts- que els permet mirar més cap amunt que cap a la segona part de la classificació. La permanència és l'objectiu prioritari, però després de vèncer la setmana passada per 3-5 al Ciutat de València contra el Llevant tot es veu d'una altra manera.

El jove extrem Lass i també Diego Costa, cedit per l'Atlètic de Madrid, són les referències en atac del Rayo, que al seu estadi no té por de res, tot i que l'entitat del rival els faci tocar de peus a terra. "Ens hi deixarem la vida", va etzibar ahir el tècnic del Rayo, que assegura que el seu equip jugarà "com sempre".

D'altra banda, José Mourinho no va mostrar-se preocupat ni pel camp ni per l'ambient. "El camp és petit, però dins de les mesures reglamentàries. El que més em preocupa és el meu equip, després el Rayo i per últim el terreny de joc", va dir Mou, que sap que el partit a Vallecas és vital de cara a poder aconseguir el títol de Lliga. Una patacada blanca, ja sigui un empat o una derrota, podria donar al Barça la possibilitat de retallar dos o tres punts i aleshores els dubtes podrien aparèixer en el si del club blanc.

Joselu, convocat

El davanter centre del Castilla, que juga a la Segona Divisió B, va ser cridat pel tècnic portuguès per substituir Benzema, que estarà allunyat dels terrenys de joc quinze dies per una lesió a l'abductor dret.

A la baixa del francès s'hi suma la de Di María, que va recaure de la seva lesió al recte anterior.

stats