04/11/2012

L'examen de "La tdp"

1 min

EXCEL·LENT VILLA

La progressió de David Villa no s'atura i cada dia s'acosta més als 90 minuts de joc. I s'hi acosta amb millores evidents del seu joc, a tocar de la seva millor versió. Mai ha perdut la capacitat per desmarcar-se i marcar gols, però ha millorat en la transició defensiva, recuperant pilotes. A més, Villa ha adquirit la capacitat de fer tocs delicats de primera, tocs de luxe.

ÀNGEL DE LA GUARDA VICTOR VALDÉS

El Barça va necessitar el seu encert en els cos a cos amb els rivals. I ell va donar la cara amb una gran aturada a Iago Aspas. A més, ja havia guanyat una disputa prop del còrner al mateix rival. Abans del gol del Celta, ja havia salvat un altre gol dels gallecs. Molt estable, pacient per no caure abans quan l'encaraven, va donar calma a una defensa que patia.

IMPRESCINDIBLE TITO VILANOVA

No es va obsessionar en els plantejaments inicials i va retocar l'estructura amb canvis claus. Va abandonar la defensa de tres per passar a una línia de quatre que donava llibertat als laterals, que estaven ancorats ajudant Mascherano. Retrocedint Busquets es va guanyar una mica d'ordre, però encara va ser necessària l'entrada de Bartra per evitar patiments.

CUM LAUDE ELS LATERALS

No és nou d'avui. De fet, la projecció ofensiva dels laterals és una tendència d'aquesta temporada que explica que és un pla previst. De nou van marcar Adriano i Alba, que ja porten tres gols per cap. A Vallecas, Montoya i Alba ja van donar assistències de gol. I contra el Celtic va ser l'obra d'art definitiva. Aquesta temporada la producció ofensiva dels laterals excel·leix.

stats