Fórmula 1
Esports 29/06/2013

Lewis Hamilton aconsegueix la 'pole' al Gran Premi de la Gran Bretanya

El pilot britànic ha estat el més ràpid en a la cursa de 'casa', seguit de Rosberg i Vettel. Fernando Alonso, amb molts problemes, només ha pogut ser desè

M.molina
1 min

BarcelonaEl pilot britànic ha estat el més ràpid en a la cursa de 'casa', seguit de Rosberg i Vettel. Fernando Alonso, amb molts problemes, només ha pogut ser desè.

Els dos Mercedes han tornat a ocupar les dues primeres posicions d'uns entrenaments d'aquesta temporada. Els monoplaces demostren una cursa més que són molt ràpids a una sola volta, i tornen a tenir aquest diumenge el repte de completar-ho pujant al graó més alt del podi –aquesta temporada ho ha aconseguit Rosberg a Montecarlo–.

Darrera els Mercedes s'hi han situat els Red Bull, amb Vettel i Webber a sis dècimes del millor temps. Ja a un segon del més ràpid s'han classificat Di Resta i Ricciardo. Després els dos Lotus (Grosjean i Räikkönen) i per últim Fernando Alonso, cuer a la Q3.

Els pilots de Ferrari han tingut molts problemes per superar la primera sessió de qualificació, i tots dos han passat el tall pels pèls. També ha tingut problemes Alonso per entrar a la Q3, mentre que el seu company Felipe Massa s'ha quedat a les portes. També han tingut dificultats els dos pilots de Lotus, mentre que els de McLaren han caigut a la segona tanda.

Eliminats a la Q2: 11è Button, 12è Massa, 13è Vergne, 14è Pérez, 15è Hulkenberg, 16è Maldonado

Eliminats a la Q1: 17è Bottas, 18è Gutiérrez, 19è Pic, 20è Bianchi, 21è Van der Garde, 22è Chilton

stats