ESPANYOL
Esports 26/08/2011

L'espera s'acaba i Osvaldo ja és oficialment del Roma

Marcel Sanromà
1 min
Dani Osvaldo fotografiat ahir després d'aterrar a Roma, la que serà la seva nova ciutat.

Barcelona.Després que tot apuntés que es quedava, després que tot apuntés que l'Atlètic de Madrid seria el seu destí i després que es trenquessin les negociacions i el Roma aparegués en primer pla, s'ha confirmat el final: Dani Osvaldo fitxa pel Roma.

Així ho van anunciar ahir els dos clubs. El davanter argentí abandona l'Espanyol després d'un any i mig molt fructífer i torna a Itàlia per jugar a les ordres de Luis Enrique i al costat de Bojan Krkic.

Per Osvaldo, el Roma pagarà 15 milions fixos al club blanc-i-blau, una xifra lleugerament inferior a la que, en principi, el club esperava, tot i que, si es compleixen les variables pactades, la xifra podria pujar fins als 17,5 milions.

La primera variable es cobrarà en funció de si l'equip italià es classifica com a mínim una vegada per a la Lliga de Campions en els pròxims quatre anys, i seria d'un milió. Després, el Roma pagarà 250.000 euros per cada 25 partits que Osvaldo jugui, fins a un màxim de 100 partits, i 250.000 més per cada 10 gols que anoti, fins a un màxim de 20.

Dani Osvaldo signa per quatre temporades amb els capitolins, i tindrà un salari ascendent, que rondarà els quatre milions d'euros per temporada. Més del doble del que guanyava a l'Espanyol, que no ha tingut més remei que claudicar i deixar que se'n vagi.

stats