Esports 08/11/2011

L'esforç de San Mamés tanca els titulars al gimnàs

Natalia Arroyo
2 min
L'esforç de San Mamés tanca els titulars al gimnàs

Barcelona.El Barça va completar ahir al migdia un lleu entrenament de recuperació, després de l'empat a dos aconseguit a Bilbao. El desgast acumulat després de 93 minuts de lluita a la Catedral, va fer que Guardiola dirigís una sessió tranquil·la sobre la gespa de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí només amb els suplents i sis jugadors del filial, Jonathan Dos Santos, Gerard Deulofeu, Sergi Roberto, Rafinha Alcántara, Cristian Tello i Rubén Miño. Els titulars van fer treball específic al gimnàs, mentre que els lesionats, Afellay i Pedro, van continuar amb els seus respectius processos de rehabilitació.

En aquesta primera sessió preparatòria amb vista al partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei contra l'Hospitalet, Guardiola ja no va poder comptar amb els brasilers, Adriano i Alves, que s'han concentrat amb la seva selecció per jugar dos amistosos contra el Gabon i Egipte. Tampoc van formar part de la sessió els internacionals sub-21, Thiago i Isaac Cuenca, que marxen convocats amb la selecció espanyola per disputar dos partits classificatoris per a l'Europeu 2013.

Xavi només vol parlar "de futbol"

El migcampista del Barça va parlar en roda de premsa després de l'entrenament per tornar a destacar "el partidàs" disputat a San Mamés. "Va ser un partit de valents, dels que fan afició", deia Xavi, que va deixar clar que l'equip "es troba bé físicament" i que no està preocupat pel fet d'estar tres punts per sota del Reial Madrid en la classificació. "Si juguem com ho vam fer ahir, guanyarem molts partits. Però esclar que cada any serà més difícil guanyar la Lliga", avisava el de Terrassa, que també va aclarir que ja ha superat les "petites molèsties" que patia els últims dies i que el van fer descansar.

El blaugrana va recrear-se, orgullós, en l'exhibició de Bilbao i va evitar parlar dels conflictes externs, la suposada mala relació entre Villa i Messi i les recents crítiques de Zlatan Ibrahimovic a Guardiola. "No sé si hi ha campanyes de desestabilització. Ni hi entenc, ni hi vull entendre. Jo només penso a jugar a futbol. Llegeixo i escolto cada cop menys. Les opinions són incontrolables", va tancar.

stats