CICLISME - OPERACIÓ PORT
Esports 03/02/2013

L'equip Blanco suspèn Luis León Sánchez per una sospita de dopatge

Ara
1 min

MADRIDLuis León Sánchez, suspès provisionalment per l'equip Blanco en sospitar una vinculació del ciclista amb l'operació Port, defensarà els seus drets laborals i el seu contracte. El seu agent, Ángel Buenache, va aclarir ahir que "tot i que el ciclista va militar al Liberty no està demostrada la seva vinculació amb el doctor Eufemiano Fuentes".

Buenache va afirmar: "Luis León Sánchez té dret a la defensa i ara es pot presentar un problema laboral. Tindrem una reunió pròximament totes les parts, però ara mateix no hi ha raons per desmuntar el seu contracte amb l'equip".

Quan es va formar el nou equip Blanco, hereu de l'estructura del Rabobank, els dirigents holandesos van iniciar una investigació sobre una possible implicació de Luis León Sánchez a l'operació Port. Arran d'aquesta investigació, els representants del ciclista van sol·licitar a la Federació Espanyola un certificat en què es detallés si el ciclista tenia algun expedient disciplinari per qualsevol causa. "És aquí on queda clar que Luis León Sánchez no té cap expedient per dopatge o indisciplina", assegura Ángel Buenache.

El ciclista s'ha envoltat de tres juristes per dissenyar l'estratègia de la seva defensa, ja que, segons ell, tot es basa en sospites no provades.

stats