FASE D'ASCENS A SEGONA B
Esports 03/06/2013

L'ascens fuig de les mans de la Penya Esportiva

Ara Balears
2 min

Palma.La Penya Esportiva va veure com l'ascens directe a la Segona Divisió B li fugia de les mans en el temps afegit del partit de tornada de l'eliminatòria de campions que l'enfrontà a La Hoya Llorca. Els de Mario Ormaetxea, que en el matx d'anada disputat a Eivissa aconseguiren empatar a tres, patiren la crueltat del futbol. Anaven guanyant des del minut 22 gràcies a una diana de la seva referència ofensiva, Diego Piquero, però en una jugada desafortunada veieren que els murcians marcaven un gol que els donà l'ascens a la categoria de bronze del futbol de l'Estat en el minut 93. La justícia no es va posar del seu costat i veieren que l'ascens directe se'ls esmunyia entre les mans. Els de Santa Eulàlia encara conserven opcions d'assolir l'ascens, però hauran de superar dues eliminatòries per fer-ho.

La Penya és amb el Poblera els dos únics conjunts de les Illes que continuen amb vida en aquesta promoció d'ascens. Els poblers dissabte certificaren la seva classificació per a la següent eliminatòria, després de tornar-se a imposar el Leioa per 2-1. Els altres dos conjunts illencs que hi participaven, l'Alcúdia i el Formentera, caigueren eliminats.

Els de Pep Barceló viatjaven ahir a Múrcia per enfrontar-se al Cieza amb una renda de 2-1 aconseguida a Alcúdia la setmana passada. El camp de gespa natural en el qual disputaren va posar en més dificultats els alcudiencs que varen mantenir la porteria a zero fins al minut 62. Amb l'1-0 en el marcador estaven eliminats. Això els va reactivar i, malgrat patir en excès la gespa natural, posaren setge a la porteria del Cieza. Tot i l'empenta que hi posaren, la sort no va estar del seu costat i digueren adéu al somni de continuar cap a Segona B. Finalment, el Formentera va perdre dissabte contra el Cayón (1-2) i caigué eliminat.

Avui horabaixa (17.30) se celebra el sorteig de la segona eliminatòria, en què la Penya i el Poblera coneixeran el nou escull que hauran de superar per continuar el seu camí cap a la divisió del bronze del futbol de l'estat.

stats