NBA
Esports 21/01/2012

Els Lakers pateixen lluny de Los Angeles

à.g.
1 min
LeBron James i Pau Gasol  a Miami.

BARCELONAEls Lakers de Pau Gasol han de jugar 12 dels pròxims 18 partits lluny de Los Angeles, on la seva estadística és dramàtica. L'equip de Mike Brown ha perdut cinc dels sis partits que aquesta temporada ha disputat fora de l'Staples Center.

Els Lakers (10-6) ocupen una discreta sisena posició en una Conferència Oest que encapçalen els Oklahoma City Thunder (12-3). Els seus números com a locals són extraordinaris, amb nou victòries de deu partits a casa. El problema arriba quan l'equip amb seu a Los Angeles actua com a visitant, ja que tan sols suma un triomf després de sis partits.

El conjunt de Pau Gasol, que té una mitjana de 16,5 punts i 9,4 rebots, no ha pogut guanyar a la pista dels Sacramento Kings, dels Denver Nuggets, dels Portland Trail Blazers, dels Los Angeles Clippers (que és la mateixa que la seva: l'Staples Center) i dels Miami Heat. L'únic equip al qual han superat els Lakers com a visitant són els Utah Jazz.

Abans de l'aturada per disputar l'All-Star a Orlando, els Lakers hauran de millorar la seva eficàcia com a visitants, ja que han de disputar 12 partits fora de casa. Sis d'aquests compromisos arribaran de manera consecutiva perquè en deu dies, del 3 al 12 de febrer, l'equip de Pau Gasol haurà de jugar a Denver, Utah, Philadelphia, Boston, Nova York i Toronto.

stats