2a divisió
Esports 06/06/2013

L'afició del Girona, reconeguda amb el premi 'Jugador número 12'

El premi, que atorga la Lliga de Futbol Professional i Aficions Unides, reconeix el treball a favor de la tolerància, el joc net i el respecte entre aficions

Ara
1 min

GironaLa Lliga de Futbol Professional (LFP) i Aficions Unides han reconegut a l'afició i a les penyes del Girona FC el treball realitzat a favor de la tolerància, el joc net i el respecte entre aficions amb el lliurament del distintiu 'Jugador número 12'.

El simbòlic premi, consistent en una samarreta amb el dorsal 12, amb el qual històricament s'ha identificat l'afició, serà lliurat en els moments previs a l'inici del partit que el club disputarà davant el Reial Madrid Castella aquest dissabte a les set de la tarda.

Participaran a l'acte el director de desenvolupament Corporatiu de la LFP, Javier de la Chica; el president del Girona, Joaquim Boadas; el vicepresident d'Aficions Unides, Rogeli Serra Canals; el director de Zona de BBVA a Girona, Miquel Sanglás; el president de la Penya Immortal Girona, Josep Sierra, i la família Bosch-Alcalde, com a representant dels aficionats.

La finalitat del distintiu és reconèixer el paper imprescindible de les penyes en l'engranatge del futbol i premiar la seva activitat en favor de la germanor entre aficions per aconseguir que la festa del futbol pugui ser gaudida des de la sana rivalitat, fomentant l'amistat i la trobada entre aficionats. El guardó va ser instaurat la temporada 2008/09.

stats