HANDBOL
Esports 31/01/2013

L'adéu d'Enric Masip, una mesura d'estalvi

La secció d'handbol del Barça es reorganitza. El directiu Eduard Coll justifica l'adéu d'Enric Masip com a secretari tècnic com una mesura d'austeritat per optimitzar recursos.

àlex Gozalbo
2 min
Xavi Pascual i Eduard Coll  en finalitzar la roda de premsa al Palau.

BARCELONA.El Barça Intersport va justificar ahir els motius de l'adéu d'Enric Masip com a secretari tècnic de l'equip d'handbol i va qualificar la decisió de tècnica. "Les seccions són deficitàries i el club està intentant ser auster i optimitzar recursos", va argumentar el directiu Eduard Coll, que va definir la relació amb l'exjugador com a cordial i va negar qualsevol fricció.

"El club es va posar en contacte amb Masip d'una manera pacífica i racional per explicar-li la situació. Ell ho va entendre. Vam arribar a un acord i és una decisió consensuada amb l'objectiu d'optimitzar els recursos del club. Amb l'Enric Masip hi he tingut una relació normal i cordial, hem compartit viatges, partits i reunions, però mai hi he tingut friccions", va explicar Eduard Coll durant una roda de premsa a la qual Enric Masip no va voler assistir: "L'hi vam convidar", va dir el directiu.

Xavi Pascual, l'entrenador del Barça Intersport, assumirà les funcions i moltes de les tasques del secretari tècnic. Les altres recauran en Joan Carles Raventós, director de les seccions, que ahir va presenciar la roda de premsa en directe. "Sóc un home de club i agafo aquesta nova responsabilitat amb l'objectiu de continuar treballant per fer més gran l'handbol del Barça", va explicar el tècnic, que va voler agrair la confiança que el club té en ell i en el seu equip de treball. Pascual creu que el canvi no afectarà la plantilla, que ahir va estar representada amb la presència del capità, Víctor Tomás.

"No hi haurà cap canvi de política de fitxatges. Ara estem a mitja temporada, disposats a competir per guanyar tres títols, i no puc avançar quina serà la línia de disseny de la pròxima campanya", va explicar Xavier Pascual. "El moment de prendre la decisió ara té a veure amb la necessitat de tenir prou temps per planificar la pròxima temporada", va afegir Eduard Coll.

"L'equip de futbol sala no té la figura del secretari tècnic i el d'hoquei patins també la va perdre, ara era el torn de l'handbol. Hem intentat augmentar els recursos i aconseguir més públic al Palau, però no ho hem aconseguit", va dir el directiu del Barça Intersport.

El bàsquet manté el model

L'equip de bàsquet, en canvi, seguirà amb el mateix model, i el club blaugrana ja negocia amb Joan Creus, el secretari tècnic del Barça Regal, una renovació a la baixa. "La secció d'handbol té unes necessitats, una estructura i un pressupost diferents dels del bàsquet", va recordar Eduard Coll.

stats