PRIMERA DIVISIÓ
Esports 14/04/2012

L'Sporting vol repetir gesta davant el Madrid

Luana Valls
2 min
Cristiano Ronaldo, durant l'últim derbi contra l'Atlètic de Madrid.

El Madrid juga l'últim partit abans d'enfrontar-se al Barça al Camp Nou. Els blancs, reforçats de moral després de guanyar el derbi, reben l'Sporting (20 h, C + Liga i Gol T). Els madridistes no es plantegen cap altre resultat que no sigui la victòria, ja que volen mantenir la distància de quatre punts amb el Barça.

Però, com ja se sap, en el futbol tot és possible i tal com va dir ahir Aitor Karanka en roda de premsa: "El partit de dissabte és molt important, no podem tornar a fallar a casa". La temporada passada l'Sporting ja va sorprendre el Madrid, aconseguint la victòria per la mínima. Aquest any Mourinho no vol que la història es repeteixi i Karanka ho va transmetre així: "L'Sporting ens va donar un disgust l'any passat, sabem el que ens hi juguem".

El segon de Mourinho també va elogiar el seu equip i va assegurar que es mereix guanyar la Lliga: "Per l'esforç i la feina des del principi de la temporada, aquesta plantilla es mereix ser campiona".

Seguir batent rècords

El Madrid espera el partit de dissabte amb gran expectació. Si guanya arribarà al Camp Nou amb una distància de, com a mínim, quatre punts. A part, l'equip es pot adjudicar dos rècords més: els 107 gols del Madrid de Toshack podria ser igualat si els blancs marquessin tres dianes. I Cristiano, si marca, igualarà o superarà el seu millor registre personal i de tots els temps, establert en 41 dianes. Karanka també va parlar sobre el portuguès durant la roda de premsa i va assegurar: "L'equip no tenim cap dubte que Cristiano Ronaldo és el millor del món, ho demostra cada dia".

Les quatre grogues de Cristiano

Karanka també es va referir al risc de perdre Cristiano per al Camp Nou. El portuguès acumula quatre grogues i si avui en veu una cinquena no jugaria a Barcelona: "Fa dos mesos que juga amb la quarta targeta i és intel·ligent. Sempre vol jugar i no cal tenir por. Cap problema".

Avui Mourinho no podrà comptar amb Xabi Alonso per sanció. El seu lloc el podrien ocupar Granero o Sahin. Altres canvis podrien ser el retorn de Marcelo a la titularitat en detriment de Fabio Coentrao o l'aparició d'Özil, suplent aquest dimecres al Calderón, en lloc del brasiler Kaká.

Per la seva banda, l'Sporting afronta el partit contra les cordes. Seguint l'exemple de Mourinho, Clemente no ha sortit en roda de premsa i hi ha enviat el delegat de l'equip, Enrique Castro, Quini , que ha assegurat que el partit contra el Madrid és "el que tot futbolista vol jugar i en què l'Sporting té molt a guanyar i res a perdre".

stats