PRIMERA DIVISIÓ
Esports 06/11/2011

L'Osasuna busca la sorpresa tot i les nou baixes

David R. Jover
1 min
L'Osasuna busca la sorpresa tot i les nou baixes

BarcelonaEn un horari poc habitual per a l'afició blanca, a les 12 del migdia, el Reial Madrid s'enfrontarà a un Osasuna que no podrà comptar amb tots els seus efectius. I és que el conjunt navarrès té fins a nou baixes, entre les quals destaquen per sobre de tot les de l'extrem Lamah, Kike Sola i Álvaro Céjudo, aquest últim per sanció. José Luis Mendilibar ha convocat tres jugadors del filial per poder completar la convocatòria.

De la seva banda, José Mourinho no té aquest problema. Fins i tot podria fer debutar un dels fitxatges amb més nom d'aquesta temporada, Nuri Sahin. El migcampista turc, que ha estat tres mesos allunyat dels terrenys de joc per culpa de diverses lesions, es va entrenar al mateix ritme que els seus companys. Avui podria ser el dia del debut, i davant la seva afició, de la gran esperança blanca. Xabi Alonso ja respira més tranquil.

L'Osasuna ja té experiència a jugar al matí, i també va ser a Madrid, però contra l'Atlètic de Madrid. En aquella ocasió els pamplonesos van aconseguir un punt després d'empatar a 0 al Calderón. De moment dels cinc partits disputats fora de casa n'han perdut dos i n'han empatat tres. Avui al Bernabéu poden sumar la primera victòria.

stats