FUTBOL CATALÀ
Esports 08/06/2013

L'Hospitalet i el Lleida volen seguir somiant amb jugar a Segona A

Els riberencs s'enfronten aquest dissabte al Caudal Deportivo (19.45 h) mentre que els lleidatans reben aquest diumenge la visita del Jaén (19 h)

Ara
1 min

BarcelonaL'Hospitalet i el Lleida Esportiu són els dos conjunts catalans que lluiten per l'ascens a Segona Divisió A. Els dos segueixen vius i aquest cap de setmana afronten la segona de les tres rondes que han de passar per ascendir de categoria.

Caudal Deportivo - L'Hospitalet (dissabte, 19.45 h)

L'Hospitalet viatja fins a Mieres per jugar aquest dissabte a l'estadi Hermanos Antuña contra el Caudal Deportivo (19.45 h). Els riberencs, campions del grup tercer de Segona B, no van guanyar l'eliminatòria dels campions contra el Tenerife –si guanyaven, pujaven directament– i, per tant, hauran de fer front a dues eliminatòries més. L'Hospitalet ha tingut tota la setmana per recuperar-se anímicament, però faria bé de quedar-se amb la bona imatge donada a la Feixa Llarga en la tornada contra el Tenerife. El tècnic, Miguel Álvarez, té tota la plantilla a punt, inclosos Pol Llonch, Aday i Julio Rico, que arrossegaven molèsties.

Lleida Esportiu - Jaén (diumenge, 19 h)

Després de superar el Leganés, el Lleida Esportiu s'enfronta aquest diumenge contra el Jaén, un dels campions de grup que va caure eliminat en la primera eliminatòria (va perdre contra l'Alabès). El club espera aconseguir un bon resultat a casa per poder afrontar la tornada a terres andaluses, la setmana vinent, amb garanties.

stats