Futbol català
Esports 08/06/2013

L'Hospitalet haurà de remuntar a la Feixa Llarga per superar l'eliminatòria contra el Caudal (1-0)

Els catalans no han completat un bon partit en l'anada de la segona eliminatòria i han perdut per un gol de falta de Prosi (40') que ha passat per sota de la barrera

M.m.

BarcelonaL'Hospitalet haurà de remuntar a la Feixa Llarga si vol seguir viu en el somni de jugar la temporada vinent a la Segona Divisió A. Els catalans han perdut al camp del Caudal en el partit d'anada de la segona eliminatòria (1-0).

El partit l'ha decidit un solitari gol de Prosi, al minut 40 de la primera part. Una diana de murri, ja que ha fet passar la pilota per sota de la tanca defensiva de l'Hospi –en un servei de falta– i el porter no ha tingut temps a arribar a la pilota.

Els catalans, que van caure a la ronda dels campions contra el Tenerife, necessiten remuntar i oferir una millor imatge en el partit de tornada, que es disputarà el cap de setmana vinent a la Feixa Llarga.