2a divisió
Esports 12/08/2013

La LFP no obre expedient a l'Hèrcules i remet a la Fiscalia el Racing-Girona

El comunicat emès per la Lliga de Futbol Professional explica que "no s'obre expedient disciplinari en considerar que els fets denunciats no s'enquadren en l'article 69.i dels Estatuts

Efe
1 min

MadridEl Comitè de Disciplina Social de la Lliga de Futbol Professional (LFP) ha anunciat aquest dilluns que ha acordat no obrir expedient i no adoptar mesures cautelars –entre elles, el descens de categoria– contra l'Hèrcules pel suposat intent de manipulació en el partit amb el Racing i remetre a la Fiscalia "les actuacions del Racing-Girona per ser constitutives de delicte".

"El Comitè de Disciplina Social ha acordat no obrir l'expedient disciplinari proposat per l'instructor de la informació reservada respecte al partit Real Racing-Hèrcules del 8 juny del 2013, i li retorna les actuacions perquè continuï la informació reservada", explica en un comunicat a la seva web oficial. "Així mateix, ha decidit no adoptar les mesures cautelars proposades per l'Instructor i la SD Huesca", afegeix la nota.

La LFP, a més, es refereix al Racing-Girona, també investigat per suposat tripijoc, i informa que "el Comitè de Disciplina Social ha acordat remetre les actuacions a la Fiscalia per ser constitutives de delicte".

També explica que "no obre expedient disciplinari en considerar que els fets denunciats no s'enquadren en l'article 69.i dels Estatuts Socials de la LFP", que diu que es consideren "infraccions molt greus: les actuacions dirigides a predeterminar, mitjançant preu, intimidació o simples acords, el resultat d'un partit o competició".

stats