PRIMERA DIVISIÓ
Esports 30/01/2012

L'Espanyol vol tancar avui la cessió de Coutinho

Martí Molina
2 min

BARCELONAL'Espanyol només té fins demà a la mitjanit per poder tancar qualsevol incorporació per reforçar l'equip, abans no es tanqui el mercat d'hivern. I als despatxos del conjunt blanc-i-blau estan treballant contra rellotge per dur a bon port alguna de les negociacions.

Una és la del brasiler Philippe Coutinho, un mitja punta de l'Inter de Milà que podria arribar cedit fins a final de temporada. De fet, aquesta és l'operació que està més ben encarrilada, i avui mateix es podrien tancar els últims serrells entre totes les parts, tal com avançava Il Corriere dello Sport .

El jugador, de 19 anys, va arribar al conjunt italià ara fa dues temporades procedent del Vasco da Gama brasiler, però actualment no compta amb gaires minuts per part de l'entrenador Claudio Ranieri, per la qual cosa veuria amb bons ulls una cessió fins a final de temporada, si bé no es descarta que el jugador pogués continuar a l'entitat blanc-i-blava el curs vinent.

Més enllà de Coutinho, l'Espanyol també està treballant per incorporar altres jugadors. Un és l'exblaugrana Víctor Sánchez, que arribaria amb la carta de llibertat després de passar pel Xamax de la lliga suïssa -un club que va ser sancionat aquest gener per la FIFA i que ha fet fallida-. Víctor Sánchez, un migcampista polivalent que també pot jugar de lateral, firmaria per al que resta de temporada i tres més.

En canvi, qui sembla que s'allunya de l'Espanyol és Joan Capdevila, actualment al Benfica portuguès. En el seu cas, les pretensions econòmiques han posat el fre a l'operació, i si no hi ha un canvi d'última hora, no es produirà el retorn del veterà lateral esquerre.

D'altra banda, els blanc-i-blaus gairebé han descartat la incorporació de Bruno Saltor, almenys en aquest mercat d'hivern. Tot i que el futbolista podria tornar al club periquito, ja que acaba contracte amb el València aquest estiu.

stats