COPA DEL REI
Esports 21/12/2011

L'Espanyol no es deixa sorprendre pel Celta abans de les vacances

Nuria García
2 min
Sergio García, autor d'un dels gols de l'Espanyol, lluita amb Jonathan Vila, del Celta, en una acció del partit d'ahir.

BARCELONAL'Espanyol sabia que necessitava marcar per passar a vuitens de final. L'empat a zero a Vigo els feia jugar-se el ser o no ser als vuitens de la Copa del Rei a Cornellà-El Prat. Finalment, els de Pochettino seran al sorteig que divendres (10 h) decidirà els aparellaments de la següent fase de la competició. Els blanc-i-blaus van sortir un pèl incòmodes i van tenir al davant un Celta molt actiu, disposat a donar la sorpresa i que va obligar Kiko Casilla, el porter dels de Pochettino ahir, a lluir-se en dues ocasions.

Però quan l'engranatge periquito va començar a funcionar, els gols van aparèixer. Després d'un intent d'Álvaro i de l'expulsió del visitant Quique de Lucas, l'Espanyol va aconseguir obrir el marcador. Weiss va recuperar una pilota, la va conduir i quan va arribar a l'àrea va treure's un xut potent al pal llarg, impossible per a Sergio.

El gol de la tranquil·litat va arribar tot just començar la segona part. Álvaro va rematar de cap al fons de la xarxa un còrner servit per Romaric. I a més la sort es va aliar amb els de Pochettino, que van veure com Hugo Mallo feia el tercer en pròpia porta. El Celta va aconseguir retallar distàncies aprofitant una badada defensiva amb un gol de David Rodríguez i l'Espanyol va reaccionar amb una altra diana, obra de Sergio García, a centrada de Dátolo. David Rodríguez va tornar a retallar distàncies just abans del xiulet final.

Els blanc-i-blaus, de vacances

Després del partit, els jugadors de l'Espanyol van començar les vacances de Nadal. Els de Mauricio Pochettino tornaran als entrenaments el dimarts 27 de desembre per preparar l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei.

stats