COPA DEL REI
Esports 24/01/2012

L'Espanyol defensarà una curta renda d'un gol a l'infern d'Anduva

Natalia Arroyo
2 min

Amb to humil, baix però segur, el tècnic Carlos Pouso recordava a Cornellà-El Prat que l'eliminatòria amb l'Espanyol estava oberta, tot i que el seu Mirandés havia deixat escapar un 0-2 en set minuts finals dramàtics per a l'equip de Segona B. "Encara queden 90 minuts a Anduva, on tindrem el suport incondicional de la nostra afició, que ens empenyerà fins al final -deia, desafiant-. Morirem lluitant com uns gladiadors".

La batalla per arribar a semifinals començarà aquesta nit a les 21.30 h (Cuatro) a Anduva, un petit estadi de Miranda de Ebro amb capacitat per a 6.000 espectadors i que estarà ple a vessar per rebre l'Espanyol. Tot el poble s'ha bolcat amb la possibilitat que el seu equip completi la gesta d'eliminar tres equips de Primera, després d'haver-ho aconseguit amb el Vila-real i el Racing. Les entrades ja fa dies que es van esgotar, la gent es passeja amb bufandes pels carrers i els balcons i les finestres llueixen banderes roig-i-negres. "Volem que, ja des de l'autocar, els jugadors de l'Espanyol sentin pressió".

En aquest ambient ple de passió, l'Espanyol haurà de fer bo el 3-2 de l'anada per plantar-se a la següent ronda d'una Copa en què l'afició ha dipositat moltes esperances. El hashtag #tocacopa fa setmanes que mobilitza els seguidors periquitos a Twitter, que volen tancar el cercle de les Copes aconseguides els anys 2000 i 2006 amb una altra el 2012.

Pochettino, que recupera Javi López -amb molèsties dissabte-, va advertir que no té por d'un possible "parany" a Burgos, que la clau serà "la intensitat defensiva i tenir la pilota" i que el Mirandés no ha de superar-los en il·lusió. "Tots desitgem ser a semifinals. Potser el Mirandés cau més simpàtic, però nosaltres anirem a totes per guanyar".

stats