PRIMERS REFORÇOS
Esports 24/05/2011

L'Espanyol apuntala la seva davantera amb Albín i Luna

à.g.
1 min

Barcelona.L'Espanyol no vol donar la sensació que aquest estiu tot seran sortides i ahir va anunciar els primers fitxatges de cara a la propera campanya. Es tracta de dos davanters uruguaians, Juan Ángel Albín i Adrián Luna, que han signat un contracte per cinc temporades.

Juan Ángel Albín arriba procedent del Getafe, on aquesta temporada ha sumat un parell de gols en setze partits. Adrián Luna, per la seva banda, estava jugant al Defensor, en què, tot i no tenir ni tan sols 20 anys, ja s'havia fet un nom en el futbol sud-americà.

La marxa de José María Callejón al Reial Madrid i el possible adéu d'Iván Alonso, que acaba contracte, i Osvaldo, pretès per més d'un club, han obligat l'Espanyol a reforçar la seva davantera.

El cos tècnic de l'Espanyol ha decidit donar vacances a la plantilla blanc-i-blava fins al pròxim 4 de juliol, quan tornarà a la feina a la ciutat esportiva després que tots els jugadors passin les habituals revisions mèdiques de la pretemporada. Encara que el gruix de l'equip ja està gaudint del seu descans, alguns futbolistes lesionats segueixen exercitant-se en solitari a les instal·lacions del club.

stats