FUTBOL
Esports 28/02/2013

L'Atlètic supera el Sevilla i jugarà la final de Copa contra el Madrid

T.p.

Barcelona.L'Atlètic de Madrid jugarà la seva segona final de Copa del Rei en les últimes quatre temporades després d'empatar al camp del Sevilla a 2-2 en el partit de tornada de la seva semifinal. Dos gols matiners de Diego Costa i Falcao van obrir el camí dels homes de Simeone, que ja havien guanyat el partit d'anada per 2-1. Jesús Navas, amb un gol preciós, va donar una mica d'esperança al Sevilla abans del descans. A la segona part l'equip de Simeone es va defensar amb encert i el partit va acabar amb ball de bastons i el Sevilla va acabar amb nou homes. En l'última jugada, Rakitic va fer el 2-2 definitiu.

Possible final al Camp Nou

Amb una final entre els dos equips de Madrid, ara falta veure l'escenari del duel. El Reial Madrid podria demanar jugar al Camp Nou utilitzant els mateixos arguments que fa un any va fer públics la Federació Espanyola (RFEF) per decantar-se pel Bernabéu com a seu: un estadi neutral i amb la màxima capacitat possible. El Madrid, però, fa un any no va cedir el seu estadi i va afirmar que calia fer-hi obres. L'Atlètic de Madrid, per la seva banda, s'ha mostrat partidari de jugar la final al seu estadi, ja que l'últim cop que la final de Copa del Rei va ser un derbi de Madrid es va jugar al Bernabéu.