HANDBOL
Esports 27/03/2013

L'Atlètic de Madrid, rival del Barça als quarts de la Champions

N.g.
2 min
L'Atlètic de Madrid, rival del Barça als quarts de la Champions

Barcelona.El Barça Intersport ja té rival per als quarts de final de la Champions d'handbol, l'Atlètic de Madrid. El sorteig celebrat ahir a Viena va determinar que el conjunt madrileny sigui l'últim escull dels jugadors de Xavi Pascual per arribar a la final four de la màxima competició europea de clubs. Tot i que ja s'han vist les cares un munt de vegades, aquest serà el primer cop que els blaugranes i els madrilenys s'enfrontaran a Europa.

El tècnic blaugrana, Xavi Pascual, va assegurar que l'Atlètic és un conjunt "molt complicat": "S'han guanyat el respecte de tothom per la feina i els tenim el màxim respecte, però a nosaltres no ens fa por ningú". Aquesta temporada els blaugranes han jugat tres vegades amb l'Atlètic de Madrid -a la Lliga, a la Supercopa i a la final de la Copa Asobal- i els tres partits han acabat amb victòries del Barça. "No valen els precedents, cada partit és diferent i difícil", va comentar Pascual, que va fer una crida a l'afició: "Sempre que anem a Vistalegre ens posen més de 10.000 persones, i espero que a la tornada el Palau estigui ple a vessar".

El Fraikin, eliminat de la Copa

Per la seva banda, el Fraikin Granollers no va poder superar els quarts de final de la Copa del Rei i va caure eliminat d'aquesta competició precisament contra l'Atlètic de Madrid (33-28). Els granollerins necessitaven remuntar els cinc gols de desavantatge que tenien del partit d'anada contra l'Atlètic de Madrid, però tot i que els vallesans van plantar cara van acabar perdent al pavelló de Vistalegre contra el conjunt madrileny.

Finalment, el Barça juga avui (21 hores, Barça TV i Esport 3) la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei el BM Aragó. En el partit d'anada, els blaugranes van guanyar 30-34.

stats