Esports 22/01/2012

L'Athletic de Marcelo Bielsa, una prova de foc abans del Camp Nou

David R. Jover
1 min
Iker Casillas arriba avui als 600 partits defensant la porteria del Reial Madrid.

BARCELONASense Ricardo Calvalho ni Nuri Sahin, fora de la llista per decisió tècnica, però amb Pepe, el Reial Madrid rep aquesta nit (21.30 hores, Canal +) l'Athletic Club de Bilbao, que, per esperit, ganes i història, no ho posarà fàcil en un escenari que encara té a la retina el que va passar dimecres a la Copa del Rei.

I és que Mourinho, qüestionat per gran part de l'afició, sap que la millor manera de calmar els ànims és amb un altre triomf que permeti mantenir, o ampliar, el marge de punts sobre el Barça a la Lliga. El campionat de la regularitat és el que de moment està donant arguments a l'entrenador portuguès, que sempre ha confessat que és l'objectiu prioritari de la temporada.

Però no ho tindrà fàcil. El jove Iker Muniain i el golejador Fernando Llorente amenacen de trencar la ratxa gairebé immaculada del Madrid al Bernabéu, que ha guanyat tots els partits excepte el del Barça. El migcampista Óscar de Marcos va comentar dijous: "En agressivitat no ens poden guanyar. Som l'Athletic, i si ens superen en això és que alguna cosa estarem fent malament", va dir. I és que la identitat, tot i jugar contra el líder, no es pot perdre. L'últim triomf dels bascos va ser fa set temporades (0-2).

stats