BÀSQUET: LLIGA ENDESA
Esports 18/11/2012

L'Assignia somia a estrenar-se contra el Madrid

Els del Bages, que tenen un balanç de 0-7, reben el líder de la Lliga, que ve de perdre contra el Panathinaikòs a l'Eurolliga. L'Assignia, que ha incorporat Ferran Laviña, necessita començar a guanyar.

David R. Jover
2 min

BARCELONA.És el rival més complicat de la Lliga, però pot acabar sent el punt d'inflexió de la temporada. La visita del Reial Madrid, imbatut, aquesta tarda (19 h, TVE) al Nou Congost pot ser el millor antídot per deixar de veure un 0 en el lloc de les victòries.

Tot i que pel que fa a actitud Jaume Ponsarnau està satisfet amb els seus homes, el tècnic de Tàrrega creu que han de "ser més forts". "Queda molta Lliga i hi ha temps per revertir la situació. Al final, el que ens falta de joc no és tant, però hem de tenir més caràcter". Una de les principals novetats de l'Assignia aquesta tarda serà el retorn de Ferran Laviña. L'escorta barceloní, de 35 anys, estava sense equip i ha decidit acceptar un contracte temporal de 15 dies per suplir les baixes de Hanga i Javi Rodríguez.

D'altra banda, el Madrid afegirà més qualitat al seu equip amb el debut del pivot hispanobrasiler Rafa Hettsheimeir, que s'estava recuperant d'una lesió. La seva presència aportarà més contundència, rebot i punts dins de la zona.

El Barça i la Penya, a domicili

D'altra banda, el Barça Regal i el Fiatc Joventut disputen els partits al matí i fora de casa. Els blaugranes visiten el Mad-Croc Fuenlabrada (12.30 h, Esport3), que tan sols ha guanyat un partit i que va destituir a principis de setmana el seu tècnic Porfi Fisac. El seu relleu ha estat el català Trifon Poch, que debutarà a la banqueta madrilenya.

La Penya, en canvi, afronta una sortida molt complicada. Els de Salva Maldonado visiten Miribilla (12.15 h) per enfrontar-se a un Bilbao Basket que actualment ocupa la sisena posició. Els verd-i-negres no podran comptar amb Pere Tomàs, que s'ha ressentit de la lesió al genoll.

stats