LLIGA ENDESA
Esports 09/04/2012

L'Assignia Manresa encara somia en els 'play-off'

D.r.j
1 min
Javi Rodríguez, amb vuit assistències, va ser clau amb la seva clarividència en atac.

El triomf d'ahir per 81-96 a la pista de l'Unicaja de Màlaga va demostrar que Jaume Ponsarnau segueix fent un treball excel·lent a l'equip del Bages. Els manresans, que van mantenir-se sempre en el partit, van decantar el matx a l'últim quart gràcies a un parcial de 13-27 liderat per l'hongarès Adam Hanga.

I és que el jove escorta, que tant pot fer les funcions de base com jugar-se-la al pal baix, va anotar 21 punts i va capturar sis rebots en el que va ser un dels millors partits de la temporada. Un altre actor secundari que va brillar va ser Kieron Achara. El pivot escocès, amb sis punts, set rebots i una magnífica defensa, va desestabilitzar Freeland, la referència interior dels malaguenys.

D'altra banda, els jugadors habituals com Asselin (15 punts), Doellman (15) i Downs (16) també van respondre i es va fer palesa la gran importància que tenen els jugadors secundaris en els partits importants. Amb el triomf d'ahir, l'Assignia se situa a una victòria de les places d'accés als play-off .

Per la seva banda, el Barça Regal va vèncer a la pista del CAI Saragossa per 49-68 i segueix sent el líder de la Lliga Endesa.

stats