HANDBOL-ASOBAL
Esports 02/02/2013

L'Asobal busca fórmules per capitalitzar l'èxit del Mundial

àlex Gozalbo
1 min
Arpad Sterbik, Viran Morros, Albert Rocas i Daniel Sarmiento, amb la medalla.

BARCELONA.La Lliga Asobal es va reprendre ahir amb la sana intenció de capitalitzar l'èxit del Mundial d'handbol, que durant dues setmanes va aconseguir un important espai d'atenció mediàtica. Tretze medallistes participen en la competició, que busca fórmules per augmentar el seu ressò. Es tracta de deu jugadors de la selecció espanyola (Julen Aguinagalde, Viran Morros, Joan Cañellas, Arpad Sterbik, Albert Rocas, Víctor Tomás, Aitor Ariño, Ángel Montoro, Carlos Ruesga i Dani Sarmiento), dos de la danesa (Nikolaj Markussen i Jesper Noddesbo) i un de la croata (Jakov Gojun). Els clubs no volen deixar passar l'oportunitat i aspiren a incrementar l'afluència d'espectadors als seus pavellons.

El Barça Intersport visita aquest vespre (19.30 hores) l'Helvetia Anaitasuna. "Hi ha jugadors que estan millors i altres que tenen molts cops, però res que no sigui habitual", adverteix Xavi Pascual sobre els esportistes que han disputat el Mundial.

El Fraikin Granollers, per la seva banda, es va imposar ahir a la pista de l'Academia Octavio de Vigo (25-41). L'equip català, que va arribar al descans amb una renda de vuit gols, no va donar opcions de remuntar al rival.

stats