MUNDIAL 2014
Esports 11/10/2011

L'Argentina juga el segon partit de classificació

Marcel Sanromà
1 min
Leo Messi després del partit contra Xile.

Barcelona.Leo Messi i Javier Mascherano tenen aquesta matinada la segona cita de la fase de classificació de la seva selecció per al Mundial 2014 del Brasil.

L' albiceleste visita Veneçuela a Puerto La Cruz (2.50 h) amb els dos blaugranes. Mascherano és novetat, ja que va estar sancionat en el primer partit de la fase de classificació sud-americana, que l'Argentina d'Alejandro Sabella va guanyar per 4-1 contra Xile. Precisament, Leo Messi va trencar la seva mala ratxa amb la selecció i va tornar a marcar un dels gols (els altres tres els va fer el madridista Higuaín), i mirarà de mantenir les bones sensacions en el partit d'aquesta nit.

També jugarà la Xile d'Alexis Sánchez, que, després de la contundent derrota contra els argentins, intentarà recuperar-se i enfilar la seva presència al Brasil d'aquí tres anys jugant contra el Perú a Santiago de Xile (0. 45 h). Alexis Sánchez, esclar, tampoc jugarà, ja que continua lesionat i és al seu país només per fer recuperació.

Aquesta matinada encara es jugaran dos partits més a Sud-Amèrica, el Bolívia-Colòmbia a La Paz (22 h) i també la reedició de l'última final de la Copa Amèrica 2011, entre el Paraguai i l'Uruguai a Asunción (1.45 h). Aleshores els charrúa van vèncer per 3-0, i el Paraguai ja no compta amb Gerardo Tata Martino a la banqueta, sinó que l'entrena Francisco Chiqui Arce.

stats