Esports 20/01/2011

L'Almeria serà el rival a les semifinals

L'Almeria jugarà per primer cop en la seva història les semifinals de la Copa del Rei després de guanyar també el partit de tornada dels quarts de final, en imposar-se per 2-3 a Riazor. Els deixebles de Josep Lluís Oltra ja havien guanyat el partit d'anada per 1-0, i ahir van anar pel camí més ràpid, ja que en els primers 20 minuts de partit van fer dos gols que convertien en gairebé utòpica una possible remuntada dels gallecs. Els gols de Corona i el català Crusat (19' i 20') van permetre fins i tot certa relaxació en els visitants, i Pablo va fer el primer gol local gràcies a un penal (44'). Un gol d'Adrián als 55 minuts va permetre al Deportivo recuperar la fe, però poc després unes mans dins de l'àrea de Rubén Pérez van convertir-se en el penal que donaria el triomf a l'Almeria. El tercer gol va ser obra de Goitom. L'Almeria, doncs, cuer de la Lliga, tanca una gran setmana, ja que diumenge va aconseguir empatar 1-1 contra el Reial Madrid. El club andalús jugarà el partit d'anada de les semifinals al Camp Nou la propera setmana, i el partit de tornada una setmana més tard a l'estadi Juegos del Mediterráneo, on el Barça ja ha guanyat aquesta temporada en Lliga per un resultat d'escàndol: 0 a 8.