Esports 12/06/2013

L'Alcorcón, rival en el camí cap a Primera

Marta Mauricio
1 min

BarcelonaEl Girona disputa avui la primera eliminatòria del play-off d'ascens a Primera Divisió contra l'Alcorcón. L'equip català, quart classificat i el tercer equip en nombre de gols marcats en el campionat, mai ha estat tan a prop de l'objectiu de pujar de categoria. El rendiment del conjunt que entrena Joan Francesc Ferrer, Rubi -que no podrà disposar d'Acuña, Migue ni Kitoko-, està molt per sobre del que s'esperava a l'inici de temporada, ja que si bé l'objectiu principal era la salvació, una vegada a la part alta de la classificació ha estat lluitant per l'ascens directe fins a la penúltima jornada.

Per la seva banda, l'equip madrileny ha tornat a fer història, i la d'aquest any és la segona vegada consecutiva que disputa la promoció d'ascens. Els dos equips s'han enfrontat tres vegades a Segona Divisió a Santo Domingo, l'estadi de l'Alcorcón, i la victòria sempre ha estat per al conjunt local.

L'afició, a Madrid

El Girona no estarà sol a Madrid, on tindrà el suport de 500 aficionats. El club ha convidat els seguidors que viatgin amb l'única condició que comprin una entrada per al partit de tornada, que finalment es disputarà diumenge a Montilivi.

stats