Esports 28/09/2011

L'Ajax només dura 15 minuts al Bernabéu (3-0)

Albert Solé
Kaká celebra el seu gol amb Cristiano Ronaldo.

Barcelona.El Reial Madrid es va desfer sense gaires problemes de l'Ajax en la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, i n'és el líder amb 6 punts. L'equip de Frank de Boer va tenir moments de bon joc, va tocar la pilota amb més criteri que els blancs, però la seva innocència absoluta davant de porteria els va condemnar en un Bernabéu que impressiona en els partits de Champions. De fet, en el primer quart d'hora de joc l'Ajax li va clavar tres ensurts al Madrid que van provocar els xiulets de l'afició merengue , fins que Cristiano Ronaldo va tornar el somriure als blancs. Al minut 1 Casillas ja va haver de salvar el seu equip, en un déjà-vu del que va passar dissabte amb el Rayo als 17 segons de joc. El porter de Móstoles va tornar a evitar el gol dels holandesos, i Arbeloa va tallar també un xut fàcil des del punt de penal. Van ser 15 minuts de patiment, però l'eficiència de l'Ajax no és la mateixa que la del Madrid, i després que Benzema fallés tot sol un gol cantat (16'), Ronaldo va culminar un contracop perfecte de la davantera blanca (25'). A partir d'aquí el partit ja va fer baixada pel Madrid, i amb el segon gol de Kaká abans del descans, De Boer va aixecar la bandera blanca. Benzema va clavar l'estocada tot just començar la represa, i la resta de minuts van servir a Mourinho per repartir minuts i descans dels seus homes. En l'altre partit del grup, l'Olympique de Lió va derrotar el Dinamo de Zagreb (2-0) i se situa segon del grup amb 4 punts.