SEGONA DIVISIÓ B
Esports 15/06/2013

L'Hospitalet supera el Caudal de Mieres i segueix lluitant per pujar a Segona A

Els gols de Coro i Osado permeten a l'equip català remuntar la derrota del partit d'anada

BarcelonaL’Hospitalet ha remuntat l’eliminatòria contra el Caudal de Mieres i segueix lluitant per pujar a la Segona. L’equip de Miguel Álvarez havia perdut per 1-0 el partit d’anada, però ha aconseguit donar la volta al marcador gràcies als gols de Coro i Osado, un abans del descans i l’altre després.

L’equip riberenc, malgrat un xut al pal del Caudal amb 0-0, ha dominat el joc amb diferents ocasions de perill, fins que Coro s'ha inventat el primer gol, que empatava l’eliminatòria. A la segona part Osado ha marcat el 2-0 i el partit s'ha escalfat, amb dues agressions sobre Bacari que l’àrbitre no ha xiulat i una vermella al visitat Prosi en els darrers minuts. Craviotto ha evitat el gol que hauria classificat els asturians en els darrers minuts.

L’Hospitalet haurà de veure qui és el seu rival en la darrera fase d’ascens en el sorteig d’aquest dilluns. Aquest dissabte l’Eibar ha eliminat l’Oviedo en una de les altres eliminatòries. Diumenge el Lleida buscarà al camp del Jaén imitar el triomf de L'Hospitalet.