Handbol
Esports 20/06/2013

Kiril Lazarov: "Vaig tardar només quinze minuts a acceptar l'oferta del Barça"

El lateral macedoni reconeix que el seu somni és guanyar la Lliga de Campions i per això ha fitxat pel Barça

Efe
2 min

BarcelonaEl lateral esquerrà macedoni Kiri Lazarov, nou jugador del Barça Intersport per a les dues pròximes temporades, ha assenyalat aquest dijous que va tenir moltes ofertes quan es va saber que deixava l'Atlètic de Madrid, però només va tardar quinze minuts a contestar a la del Barça.

A la presentació com a nou blaugrana ha estat acompanyat per Eduard Coll, directiu responsable de la secció d'handbol, i per Xavi Pascual, entrenador i director esportiu de la secció.

El tècnic Xavi Pascual ha reconegut que Lazarov és un jugador "contrastat" i que destaca per la seva faceta ofensiva, "arriba per dotar d'equilibri el costat dret i esquerre de la nostra línia ofensiva", ha afegit. "La seva trajectòria és excepcional. Hem fitxat un jugador amb experiència i que sabrà suportar la pressió que exigeix el Barça", ha apuntat Pascual.

Lazarov, per la seva banda, ha sigut rotund a explicar la seva arribada a Barcelona. "Estic content i satisfet i, quan era petit, el meu somni era jugar algun dia en aquest club i, com a jugador de molta experiència i que ha viscut moltes coses en aquest esport, espero viure'n moltes més i de bones en aquest equip".

"Porto tres anys jugant a Espanya, conec el sistema de joc del Barça i sé que no em costarà entrar en aquests sistemes i espero aconseguir-ho al costat de l'entrenador i la plantilla. El meu somni és guanyar la Lliga de Campions i crec que al Barça ho aconseguiré", ha asseverat el nou blaugrana.

Lazarov ha finalitzat advertint: "Crec que l'Atlètic de Madrid tindrà un bon equip la temporada que ve i no crec que sigui fàcil per al Barça guanyar la Lliga o qualsevol competició. Hem d'entrenar fort i treballar dur si no volem que ells ens sorprenguin".

stats